Zoeken naar make up jaren 90

make up jaren 90
5x Make-upfouten uit de jaren 90 TrendAlert.
5x Make-upfouten uit de jaren 90. 18 september 2015 Door Redactie. Overgeplukte wenkbrauwen, donkere lipliner en teveel mascara. Als jij in de jaren 90 bent opgegroeid, dan heb je ongetwijfeld ook deze fouten gemaakt. fouten tussen aanhalingstekens, want wij vonden het toen tenslotte mooi, anders deden we het natuurlijk niet.
google
De ergste beautytrends uit de jaren 90 Girlscene.
Het ziet er veel mooier uit als je op één ding de nadruk legt. Cara Delevingne zou in de jaren 90 lang niet zo populair zijn als nu, het was toen mode om je wenkbrauwen zo dun mogelijk te epileren.
miele ontkalkingstabletten
Herinner jij je deze 11 beauty trends uit de jaren 90 nog? Beautylab.nl.
Essence en Catrice bestaan pas 12 jaar in Nederland sinds 2005, dus in de jaren 90 was je vooral aangewezen op budgetmerken zoals Miss Helen Hema, Miss Sporty, Bourjois was wel iets duurder al en. Oh wow, mijn nichtjes en ik hadden hier bijna ALLES van.
de beste lenzen
90's' Make Up Look beautyonthefarm.
90s Make Up Look. Hoewel er steeds meer looks uit de jaren 90 terug komen, denk aan de choker en tuinbroeken, zijn er gelukkig een aantal make-up trends die gewoon in de 90s mogen blijven. Te dunne wenkbrauwen. hoe dunner, hoe beter.
lijsten
10 beautytrends uit de jaren 90 ELLE.be.
Matte, bruine lippen waren dé liplook van de vroege jaren 90. Hier en daar kleurde een paar lippen wel eens blauw we kijken naar jou Ya Kid K maar over het algemeen was een bruin bekje the way to go.
Herkenbaar? De make-up trends uit 90's' zijn terug.
Deze zomer stond op trendgebied helemaal in het teken van de jaren negentig, met de lichte spijkerbroeken met hoge taille, de korte truitjes, de Birkenstocks en de gebloemde maxi-jurken die overal in het straatbeeld opdoken. Yep, de jaren negentig zijn terug.

Contacteer ons